Miért Monkey?

A motorozás és kikapcsolódás folyamatos gyermekkori vágyunk. A munka és a tanulás mellett, ami mindvégig megkülönböztetett minket az elmúlt évek során az, hogy céljainkért időt és energiát nem sajnálva küzdjünk és valósítsuk meg vágyainkat. Az eredményeket pedig az út kellemes velejárójának tekintjük, nem önmagában a célnak. A cél természetesen mindig is az, hogy a legjobbnak, legnépszerűbbnek legyünk a versenyeken szereplők között és ezalatt mindvégig érezzük jól magunkat!

A recept természetesen nagyon bonyolult. Különleges mixe szükséges az egyes összetevőknek, hogy támogatóinknak és a motorozni vágyónak mi legyünk a legkézenfekvőbb választás, de bátran állíthatjuk, birtokunkban van a formula. A Super Monkey Club elsősorban ember-központúságának, és a felhalmozott tudásnak köszönheti sikerét. Külön öröm, hogy a sikerben Veletek és Támogatóinkkal is osztozhatunk, hiszen ha a velünk történő együttműködésből Mindenki tartósan profitál, az csak újabb sikerekhez segíti csapatunkat hozzá.

Egyesületünk identitásának fejlődése során szép lassan alakult ki világnézetünk. Gondolatok olyan mindannyiunkat foglalkoztató témákról, mint az club tagjaihoz, partnereihez vagy akár a környezethez fűződő viszonya, látásmódja. Örömmel osztjuk meg, miként látjuk a világot, amelyben élünk, amely otthont ad majd a következő nemzedéknek, és amely állandóan változik. Ezekre a változásokra természetesen nekünk is változással kell reagálnunk, de ettől függetlenül létezik egyfajta állandó értékrend, amely szerint éljük mindennapjainkat, hozzuk meg döntéseinket és formáljuk jövőnket.

Világnézet

Filozófia

A siker ára: Elkötelezettség, Kemény Munka, és Csillapíthatatlan Vágy, hogy álmainkat lássuk megvalósulni. Hisszük, hogy amennyiben mindig ezeknek a gondolatoknak a szellemében cselekszünk, biztosak lehetünk egyesületünk sikerében. 

A pályára koncentrálj és ne a köridőre! 
Kétféle motoros van: az egyik, akit főként az köridőmérő eredménye érdekel, a másik pedig az, aki magában érzékeli az eredményt. Mi a második vagyunk. 

Jó motorozáshoz nem diktatúra kell, hanem sikerre éhes emberek! 
Egyetlen embert sem kell motorozásra buzdítani, ha kellő belső motivációja van és éhes a sikerre. Ezért csak olyan emberekkel szeretnénk körül venni magunkat, akik örömüket lelik motorozásukban. 

Egy dologhoz érts, de ahhoz nagyon! 
Aki képes minden erejét, idegszálát, és képességét egy cél megvalósításának érdekébe állítani az sikeres és hatékony, aki mindenhez szeretne érteni semmihez sem fog igazán. 

A jó nem elég jó! A legjobbnak kell lennünk! 
Aki csak jó szeretne lenni, valójában csak a középszerűséget célozza meg, aki a legjobb szeretne lenni, az az is lesz. 

A nagyszerűség a részletekben rejlik! 
Sose hanyagold el a részleteket! Mindig a részletek alkotják a kép egészét, ha nem ügyelsz a részletekre, más lesz a képen, mint szeretnéd. 

A változás szüksége nem valószínű. Elkerülhetetlen! 
A változatlan eseményeknek csak az eredménye változik. Méghozzá lefele! 

Merj nagyot álmodni, de mindig legyen B terved! 
Kockázatvállalás nélkül lehetetlen nagyot alkotni, de fontos hogy tervezz, és még azelőtt kezdj kutat ásni, mielőtt megszomjaznál.

Küldetésünk, hogy a világon a lehető legtöbb motoros és versenyző részére eljutassuk tapasztalatainkat, hozzásegítve őket ez által a biztonságos és kiegyensúlyozott eredményekhez. Csapatunk tagjai olyan tapasztalatokkal rendelkeznek, melyek megtanítottak minket arra, hogy nem másért vagy másoknak motorozunk, hanem csakis kizárólag magunknak. Ha csapatban vagyunk ez, akkor is így van.

A célunk, hogy holnap is motorra ülj, rendszeresen edz és érezd jól magad.

Misszió

Vízió

A vízió tettek nélkül csupán álmodozás. A tett vízió nélkül csupán időtöltés. A tettek víziókkal együtt nagy dolgokra képesek, képesek lehetnek megváltoztatni a világot. 

Kristálytiszta kép él bennünk, hogy milyennek szeretnénk látni magunkat néhány év távlatában. Ezt vízióként dokumentáljuk, amely elengedhetetlen segítség számunkra a stratégiánk kialakításában. Jelenleg így látjuk magunkat 2017-ben: 

Tudatos arculatépítésnek és vállalkozásainknak köszönhetően 2017-ben a SUPER MONKEY CLUB közismert Egyesület az Európai Supermoto csapatok számára. 

Annak érdekében, hogy ezek a célkitűzések valóra váljanak, víziónk alapján stratégia tervet készítünk, melyből később konkrét akcióterv születik. A mindennapjainkban ezek az akciótervek segítik csapatunkat az előre megrajzolt pályaíven tartani.

Motorjaink minőségét folyamatosan magas színvonalon tartani számunkra presztízskérdés. Az állandóság fenntartása ugyanakkor természetes igény, melyet legegyszerűbben a folyamatok ellenőrzésével lehet biztosítani. Ennek érdekében standardizáltuk kulcsfolyamatainkat, elemeztük azok gyenge pontjait, és minden lehetséges eszközt megragadunk azok javítására. A motor megválasztásától minden egyes lépést dokumentáltunk, hogy azok újra meg újra, minden egyes ciklusban hiba nélkül legyenek megismételhetőek, mert ennek végeredményeképp leszünk képesek minden egyes edzésen-versenyen ugyanazt az eredményt produkálni. A gumiabroncsok esetében sok szempont együttesen képviseli a megfelelő tapadást. A rajt éppúgy fontos, mint a mindig hibátlan fékezés, a maximális kanyarsebesség vagy, hogy a motort célba juttassuk. Elengedhetetlen, hogy mindig a legfrissebb legpontosabb információval bírjunk, vagy szükség esetén a már feldolgozott információk múltja visszakereshető legyen.

Minőség

Szolgáltatás

Komoly hozzáadott érték nélkül a Super Monkey Club egyszerű egyesület lenne. Az különböztet meg versenytársainktól minket igazán, hogy a motorozás mellé, olyan magas szintű szolgáltatást társítunk, amiért a Tagok rendre visszatérnek hozzánk, egyszerűen azért, mert megéri nekik. 
Akkor és ott állunk rendelkezésre ahol az ügyfeleink tőlünk elvárják. 

Versenyek
Edzések
Oktatás
Rendezvények
Reklámszolgáltatás
Alkatrész kereskedelem
Supermoto gumiabroncs kereskedelem
Tuning
Állóképesség javítás
Étrend